KAKO SE ZAUVIJEK RIJEŠITI CELULITA?
[moje iskustvo]

Glavna > Zdravlje > Problemi s celulitom > Kompletna uputa za rješavanje problema s celulitom
Objavljeno:

Imate celulit? Mrzite svoje tijelo upravo zbog celulita? Pokušavali ste da ga se riješite, ali neuspješno? Uzimali ste svakojake skupe tretmane koji vam nisu pomogli? Ukoliko je odgovor DA na sva pitanja, onda ste na pravom, gorkom mjestu na kojem sam ja bila. Doduše definitivno ne istom...

Prije par godina, doživjela sam izuzetan stres nakon što sam otkrila da me moj zaručnik vara sa svojom kolegicom s posla. Naravno, on to nije znao, a ja mu nisam govorila. Oduvijek sam bila izuzetno sigurna u sebe iz razloga jer su mi stvari išle od ruke.

Uspijevala sam da se snađem u dosta situacija u životu za kojem sam mislila da su bezizlazne.

Ali... ova situacija je drugačija od svih ostalih. Ipak je to ljubav mog života.. ili sam bar ja tako mislila.

MOJE LJETOVANJE IZ SNOVA

Bila sam uvjerena da je i on tako mislio. Čak smo to ljeto bili na ljetovanju na Baliju gdje je on bio super romantičan prema meni - doručak u krevetu, šampanjac u kadi, masaže… Bilo je jednostavno perfektno.

Evo me na Baliju - pogledajte u kako sam dobroj formi bila tada (plus dobila malo boje)!

Evo nas dvoje zajedno kako uživamo prvi dan (slikao nas je momak iz hotela u kojem smo odsjedali).

Jedno je jutro otišao na trčanje, ali je zaboravio telefon na stočiću pored kreveta. Kunem se da nisam htjela da rovim po njegovom telefonu, ali me jednostavno strašno interesiralo da nisam mogla da se suzdržim. Ipak sam ga ranije par puta uhvatila kako malo okreće telefon od mene misleći da ja to ne primjećujem.

Dobila sam odličnu priliku da sebe razuvjerim u sumnju koju imam od ranije - da se dopisuje sa svojom kolegicom s posla.
MOJA SUMNJA U NJEGA

Par puta sam ga pitala zašto priča s njom van posla.. on mi je uvijek govorio kako nemam potrebe da ljubomorišem, te da je samo priča o poslu. Čak mi je i par puta pokazao da mi dokaže da nisam u pravu što mislim da on radi nešto pogrešno. Iako je dao sve od sebe da me razuvjeri, ja sam nastavila da sumnjam u njega krišom, ali opet vjerujući da umišljam. Stotinu puta mi je rekao da umišljam.

Na kraju sam pomislila da sam luda. Nije mi nikako bilo jasno kako bi pored mene mogao imati neku drugu. Posebno jer smo kliknuli psihički, ali naravno i zato što sam izuzetno lijepa i zgodna da se svi okreću za mnom. Bukvalno svi, svjesna sam toga, a i on.

MOJE OTKRIĆE

Telefon na stočiću, on na trčanju, ja sama u apartmanu. Morala sam da saznam da bi smirila sebe i u potpunosti se razuvjerila u tu ludost koju umišljam. Opravdavala sam sebi u glavi da ovo radim zbog sebe, nas i naše budućnosti. Bez puno razmišljanja sam uzela njegov mobitel (znala sam mu šifru) i počela tražiti po telefonu.

Pregledala sam sve društvene mreže.. i Facebook, i Instagram. Pregledala sam i poruke i mailove. Pregledala sam i slike i videe. Opet ništa. Nažalost, sjetila sam se da pogledam u 'nedavno izbrisano' folderu.. Draže bi mi bilo da nisam vidjela - moj ZARUČNIK se ljubi sa SVOJOM KOLEGICOM S POSLA!!!

KRILA SAM ISTINU PREDUGO

Bilo mi je preloše. Sve ono što sam htjela da ne bude istina se ispostavilo da je točno. Nisam htjela da vjerujem u to sve - zašto baš meni da se desi? Čime sam to zaslužila? Došao je s trčanja, lažno sam se nasmijala i otišla u drugu sobu da se isplačem. Primijetio je da nešto nije okej, ali nije ništa rekao. Izdržala sam do kraja ljetovanja, jedva, glumeći kako mi je super i sve bajno i krasno.

Htjela sam da kažem što sam vidjela, ali nisam mogla. Počela sam da izuzetno sumnjam u sebe - kako nisam dovoljno dobra ni za koga. Vrlo brzo sam postala anksiozna i depresivna od istine koju znam, a nemam hrabrosti da kažem.

HRANA MI JE DALA VELIKU UTJEHU

Pronašla sam utjehu u hrani - jednostavno kad god sam se osjećala tužnom ili depresivnom, pojela bih kolač ili čokoladu. S obzirom na to da sam do sada sam uvijek bila izuzetno zgodna i u top formi, nisam uopće razmišljala da bi se ovo negativno iskustvo moglo odraziti na moje tijelo.

Nakon mjesec dana tugovanja, apsolutno nisam imala vremena da razmišljam o svom izgledu. Iskreno, bilo me briga.

Nisam se nešto sređivala, jela sam sve što sam pronašla. U jednom trenutku, shvatila sam da sam se udebljala previše.

POGLEDAJTE NA ŠTO SU MI NOGE LIČILE!! FUJ!!!

Zanemarila sam to.. govorila sebi da je normalno jer prolazim kroz ovo što prolazim. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, ja sam se sve više debljala. I više. I on je primijetio. Sve vrijeme je znao da nešto nije okej… sumnjao je da znam. A ja sebe više nisam mogla podnijeti pa sam odlučila da mu kažem.

REKLA SAM MU SVE ŠTO ZNAM

Ispričala sam mu što sam vidjela, a on je pokunjeno gledao u pod. Rekla sam mu da se osjećam grozno zbog toga, mentalno i fizički i da želim da raskinem sve. Bio je kriv i osjećao se tako. Nije ni pokušavao da me razuvjerava više. Rekao je da se odvijalo već neko vrijeme te da se sve vrijeme kajao zbog toga. Nije me interesiralo. Samo sam htjela da se taj period završi više i da stavim točku na sve.

Bolno je bilo, ali sam to i uradila. Nakon nekog vremena sam se osjećala puno bolje. Ali opet, osjećala sam se odvratno zbog toga što sam dopustila sebi da se sve ovo tako loše odrazi na mene.. da upropastim svoje tijelo.

NAPRAVILA SAM ODLUKU

Donijela sam odluku da moram da poboljšam svoju ishranu i da počnem trenirati da bih opet izgledala odlično i vratila samopouzdanje na nivo kakvo je bilo prije. Odmah sam uzela stvari za trening, upisala se u teretanu i počela trenirati. Kako sam bila izuzetno odlučna da popravim stvari te se osjećala pozitivno, rezultati su vrlo brzo došli.

Kilogrami su spadali kao ludi uz dobru ishranu i dobar trening. Počelo mi se vraćati samopouzdanje te sam se polako osjećala seksepilnijom. Primijetila sam da me opet gledaju muškarci, slično onako kao što je bilo ranije. Ipak, nije to bilo to.

Najgora stvar koju nisam mogla da riješim je celulit koji se pojavio zbog naglih promjena u kilaži.

Izuzetno sam se nervirala, jer koliko god da sam trenirala, nisam mogla da zategnem svoju guzu i butine. Pričala sam s raznim trenerima, pokušavala razne kreme i tretmane, išla na masaže… ništa nije pomoglo da riješim problem.

Konstantno sam se grizla oko toga jer sam odlučila da perfektno izgledam - bolje nego što sam ikada izgledala. Bila sam odlučna da nađem riješenje za celulit! Moje prijateljice su mi predlagale maderoterapiju, govoreći da je njima pomogla da se riješe celulita. Čak su mi preporučile poznanicu koja se bavila maderoterapijom.

S obzirom na to da sam probala sve moguće prije toga, nije me bilo teško nagovoriti. Otišla sam na maderoterapiju ne očekujući ništa. Dočekala me stručnjakinja za maderoterapiju koja je bila spremna da mi promijeni život.

RIJEŠENJE KOJE NISAM OČEKIVALA

Stručnjakinja za maderoterapiju mi je ispričala kako su njene sve klijentice prezadovoljne jer sve vide odlične rezultate u vidljivom smanjenju u svim tipovima celulita. Rekla sam joj da je moj celulit grozan i da iskreno ne vjerujem da će mi pomoći maderoterapija.. kao što mi nijedan tretman ranije pomogao. Ona se nasmijala i rekla kako ni njima nije pomogla maderoterapija..

Ostala sam blago šokirana jer je nisam razumjela što priča.. kako im neće pomoći maderoterapija? Pa ona je stručnjak za maderoterapiju!!! Zašto onda tvrdi kako su sve klijentice zadovoljne?

Rekla je kako je glavno rješenje za celulit ustvari gel "Celluless".

Celluless stavlja na klijentice prije svake sesije, gdje ustvari maderoterapija samo poboljšava protok krvi i razbija naslage da bi se Celluless brže i efektivnije upio.

ŠTO MI JE REKLA

Kao stručnjak za maderoterapiju, rekla mi je da odgovorno tvrdi da Celluless gel pravi odlične rezultate čak i bez maderoterapije, ili bilo koje masaže. Savjetovala me da kupim Celluless te da ga sama sebi dobro utrljam na butine, donju ložu i stražnjicu.

Obećavala mi je takve rezultate da mi je rekla da neću moći da vjerujem - da će se moje butine i stražnjica zategnuti samo kroz par puta korištenja Celluless proizvoda... da ću se zauvijek riješiti celulita!!! Za sva vremena! Bila sam uzbuđena sve vrijeme dok sam slušala.

Samo sam zamišljala kako moj celulit nestaje, a samim tim i sve moje nesigurnosti.

Bila sam spremna da promijenim sve.

KAKO SAM CELULITU REKLA ZBOGOM ZAUVIJEK!

Poslušala sam nju i odmah uzela nekoliko pakovanja Celuless-a! Išla sam na sve ili ništa - ukoliko upali, bit ću najsretnija na svijetu! Ukoliko ne, bar znam da sam sve probala. Nakon što sam otvorila pakovanje, osjetila sam jako lijep miris limuna. Nanijela sam Celluless na butine i strražnjicu blagim pokretima ruke, te utrljala dobro.. i nadala se najboljem.

I ČUDO SE DESILO. Već nakon 10 dana korištenja Celluless gela, REZULTATI SU BILI VIŠE NEGO VIDLJIVI!! Moja guza je dobijala pravi oblik koji sam željela! Dan za danom, celulit je sve više nestajao, a ja sam bila sve sretnija i sretnija. Nakon mjesec dana upotrebe, CELULITA VIŠE NIJE BILO!!! REKLA SAM MU ZBOGOM ZAUVIJEK!

Umalo sam se onesvijestila od sreće! Otrčala sam ženi s maderoterapije plačući, govoreći joj da joj se nikad neću moći zahvaliti za njenu preporuku Celluless gela koji mi je vratio vjeru u sebe, i u život. Dala sam sebi priliku da me stvari pogode i dovela se u priliku da upropastim svoje tijelo. Nakon svega, celulit je ostao kao moja finalna prepreka za koju nisam mogla naći rješenje dugo vremena. Ipak, u moj spas je došao Celluless gel koji i dalje koristim, iako više nemam celulit.

Jednostavno toliko dobro djeluje na moje tijelo i zateže ga sve više i više!!! Pored stražnjice i bedara, zategla sam i stomak dodatno s Celluless gelom! Nemoguće je opisati koliko mi je dobrog u životu donio ovaj gel. Više nemam nesigurnosti, izgledam bolje nego ikada prije, imam novog dečka.. Život je prelijep.

HVALA Celluless GELU! Ko se imalo pronašao, neka zna da Celluless gel je sve što treba. :)

POGLEDAJTE REZULTATE NAKON SEDAM DANA KORIŠTENJA CELLULESS-A!

REZULTATI NAKON MJESEC DANA KORIŠTENJA CELLULESS-A!

NA SLICI ISPOD MOŽETE VIDJETI KAKO IZGLEDAM DANAS (slika je malo zavodljiva - nadam se da nikome ne smeta :P)

Zauvijek sam se riješila problema koji me dugo mučio!

Požurite da izvršite vašu narudžbu prije nego što popust pređe na sljedećeg čitaoca, vaša jedinstvena ponuda završava za:

:

40 Euro
20 Euro*

Ostalo je još x komada

*pri narudžbi kursa